Easy-Phytic-Peel_flip-1030x824_edited.jp

Peeling

Skonsam peeling med Easy Phytic Peel

Easy Phytic Peel 

 

Skonsam peeling som används för allmän uppfräschning av huden. Ser din hud trött och sliten ut kan du direkt få tillbaka din fina och naturliga lyster.

 

Easy Phytic Peel genomförs helst som en behandlingskur om 3-6 behandlingar med 1 veckas intervall och ska helst efterföljas av egenbehandling med medicinska krämer kräm tex. innehållande vitaminer A, C, E) Den kan med fördel kombineras med andra behandlingar som  RRS Hyalift 75.

 

Peelingen leder till eliminering av översta hudskiktet med döda hudceller vilket ökar penetrationen i de övre hudlagren och därmed djupare verkningsmekanism för de medicinska krämer som appliceras omedelbart efter att peelingen är gjord. Peelingen stimulerar även kollagennybildningen och leder således till ökad spänst och lyster i huden.

East Phytic Peel är en skonsam  peeling  där syrorna frigörs långsamt under en längre tid, 30-60 minuter, vilket bidrar till en förlängd effekt av peelingen utan associerade risker.

Innehåll:
1 AHA-syror Glykolsyra, Mjölksyra och Mandelsyra
2 Phyticsyra, en kraftig antioxidant som tar hand om de fria radikaler som frisätts i samband med AHA – syrornas verkan på huden och skyddar därmed huden från skadlig inflammatorisk reaktion. Just denna inflammatoriska reaktion (ofta  associerad med andra typer av kemiska peelingar som inte neutraliseras i tid) leder till oönskade bieffekter.

Med Easy Phytic Peel slipper man alltså en sådan utveckling varför denna syra-peelingen är 100% säker.

ST014-2.jpg
ST015-2.jpg